​Rodbehandling af tænder tilbydes

​Plages du af tandpine? Er tandnerven betændt eller død, eller har en af dine tænder været udsat for et slag, kan det være nødvendigt med en rodbehandling.

Hurtig behandling er vigtig

Hvis der ikke bliver foretaget den nødvendige behandling, kan der opstå kronisk betændelse i tandnerven, der senere kan udvikle sig til en rodspidsbetændelse.

Vi har stor erfaring med rodbehandling af tænder og udfører en grundig og omsorgsfuld behandling. Vores klinik er beliggende i Hvidovre, men vi tager imod alle patienter – uanset om du er fra Brøndby, Rødovre eller et helt tredje sted.

Hvad er en rodbehandling?

Når vi udfører en rodbehandling af tand, sørger vi for at fjerne det syge væv og renser kanalen, så vi kan give tanden en tæt rodfyldning.

​Vi stræber efter, at behandlingen sker i dit tempo, så du føler dig så tryg som muligt.

Hvad koster en rodbehandling?

Prisen på en rodbehandling varierer afhængigt af, hvor omfattende behandlingen er, og om der efterfølgende skal sættes en tandkrone på. Ønsker du en mere nøjagtig pris på rodbehandling, eller ønsker du at bestille en tid, kan vi kontaktes på telefon 36 78 20 02. Alternativt kan du også skrive til e-mail mail@avedoere-tand.dk, hvis du ønsker at høre mere om behandlingen.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Hos os får du en grundig og kompetent behandling til konkurrencedygtige priser.

Tandlægeklinikken Avedøre Stationsby ApS

Trædrejerporten 5

2650 Hvidovre

CVR: 27357873

Kontakt og Telefontider​

Man​dag-fredag 08:00​-15:00

Lørdag-søndag Lukket