Tandprotese der ligner dine egne tænder

​Vores kliniske tandtekniker er ekspert i tandproteser og tilbyder både helprotese og delproteser, hvis du mangler en eller flere tænder i munden.

På vores klinik i Hvidovre kan vi fremstille en tandprotese til dig, og vi tager gerne imod alle patienter fra eksempelvis Rødovre og Brøndby.

Ligner ægte tænder

En tandprotese bliver i dag fremstillet så naturtro som muligt, og på grund af det store udvalg i både farver og former, er det muligt at få en næsten nøjagtig kopi af dine gamle tænder, hvis det ønskes.

Det betyder, at du i en protese eksempelvis kan få overført en karakteristisk tand fra dit eget tandsæt, så det for andre ikke kan ses, at du har fået en tandprotese.

​Vores dygtige personale hjælper og rådgiver dig i de forskellige valg og sørger for, at du får lige præcis den protese, du ønsker.

Hvad koster en tandprotese?

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser på tandproteser, er du velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe til os på telefon 36 78 20 02 eller ved at skrive til vores e-mail mail@avedoere-tand.dk. Vi rådgiver dig også gerne i forbindelse med dine muligheder for et tandprotese-tilskud.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Hos os får du en grundig og kompetent behandling til konkurrencedygtige priser.

Tandlægeklinikken Avedøre Stationsby ApS

Trædrejerporten 5

2650 Hvidovre

CVR: 27357873

Kontakt og Telefontider​

Man​dag-fredag 08:00​-15:00

Lørdag-søndag Lukket