Tandimplantat hvis du har mistet en tand

​Har du mistet en eller flere tænder i tandrækken, er et tandimplantat den bedste løsning, og det kan vi tilbyde dig på vores klinik i Hvidovre – vi har også patienter fra eksempelvis Rødovre og Brøndby.

Hvad er et tandimplantat?

Et implantat er fremstillet af titanium, som let accepteres af organismen. Det fungerer som en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en kunstig tand, som både ligner og føles som en naturlig tand.

Implantatet sikrer dig et flot tandsæt til fordel for dit smil og din livsglæde.

Fordele med implantater

Et tandimplantat har en lang levetid. De første implantater blev således sat i for 35 år siden og fungerer stadig. Siden da har udviklingen kun gjort tandimplantaterne endnu bedre.

Vi har i mange år arbejdet med implantater. Vi er derfor altid klar med kompetent rådgivning om, hvordan et tandimplantat kan sættes ind, hvor du mangler en tand.

Hvad koster et tandimplantat?

Vi kan stå for hele processen i forbindelse med dit nye implantat, hvilket kan spare dig for både tid, penge og besvær. Prisen variere dog afhængigt af omfanget af opgaven, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker tandimplantat-priser.

Ring for at aftale en tid til tandeftersyn på telefon 36 78 20 02 eller skriv til e-mail mail@avedoere-tand.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Hos os får du en grundig og kompetent behandling til konkurrencedygtige priser.

Tandlægeklinikken Avedøre Stationsby ApS

Trædrejerporten 5

2650 Hvidovre

CVR: 27357873

Kontakt og Telefontider​

Man​dag-fredag 08:00​-15:00

Lørdag-søndag Lukket